Loading...

Τιμητική βραδιά στο Κολλέγιο Ανατόλια

Τιμητική βραδιά στο Κολλέγιο Ανατόλια

Με την ευκαιρία της ετήσιας συνάντησης στη Θεσσαλονίκη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Ανατόλια, παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν των νυν και των νέων μελών του President’ s Club. Το President’s Club αποτελείται από σημαντικούς δωρητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι υποστηρίζουν τους σκοπούς και το έργο του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Την ίδια βραδιά πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του βιβλίου του Σέργιου Χατζημιχάλογλου, μέλους του ΔΣ του Ανατόλια, με τίτλο «Θεσμική Διακυβέρνηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου Ανατόλια». Η πρωτότυπη αυτή μελέτη παρουσιάστηκε από τον Ευάγγελο Κουφουδάκη, Καθηγητή και Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Ο Σέργιος Χατζημιχάλογλου, μέλος του ΔΣ του Κολλεγίου Ανατόλια και συγγραφέας του βιβλίου «Θεσμική Διακυβέρνηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου Ανατόλια», παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Δρ Πάνο Βλάχο, Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια.

(Από αριστερά) Ευάγγελος Κουφουδάκης, Καθηγητής και Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Ράνια Σεμερτζιάν, Διευθύντρια College Relations του Κολλεγίου Ανατόλια, Λεωνίδας Ευαγγελίδης, Πρέσβης και μέλος του ΔΣ του Ανατόλια.

Το ζεύγος Νίκου και Νάντιας Τζιμούρτου.

Το ζεύγος Τασούλας και Γιώργου Ιωαννίδη.

Βασίλης Καφάτος, μέλος του ΔΣ του Κολλεγίου Ανατόλια με τη σύζυγό του Μαρία Καφάτου, Δημήτρης Κρις.

Ο William McGrew, πρώην πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια με τον Robert Sanders, Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Τακάς, Επίτιμος Πρόξενος της Ουγγαρίας, Νάντια Χατζητόλιου - Τακά, Σέργιος Χατζημιχάλογου.

Πραξιτέλης Ιωαννίδης, Λουκάς Ιωαννίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων American College of Thessaloniki (ACT), Φάνης Βάρβογλης, Διευθυντής του Anatolia School of Business του ACT.

Ο Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, υποδέχεται στο President’s Club τη Μίνα Νομίδου – Πατέρα και τον  Βαγγέλη Πατέρα.

Ο Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια με τον Διογένη Ζησίδη, Διευθυντή Πωλήσεων Κεντρικής Μακεδονίας – Θράκης ΟΠΑΠ.

Ο Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια καλωσορίζει στο President’s Club το ζεύγος Τάσου και Χριστίνας Ιωαννίδη.

Κατεβάστε το έντυπο εδώ

Share